CND Shellac negle med flotte og strålende resultater

Vi laver langtidsholdbare og smukke negle

Kunne du tænke dig at få lavet smukke negle med strålende resultater, som kan holde helt op til 14+ dage? Så kan du få det lavet her hos WixWax. Vi kan nemlig lave CND Shellac negle, der er et fuldt patenteret og beskyttet varemærke som den eneste UV-lak på markedet. Undgå at blive snydt for billige efterligninger og kom forbi vores skønhedsklinik for at få lavet dine negle professionelt.

Vi kan tilbyde en neglebehandling med Shellac i vores skønhedsklinik her på Nørrebro. Uanset om du bor på Østerbro, Frederiksberg eller et andet sted i København, kan du således nemt komme her forbi. Vores dygtige negleteknikere hjælper dig gerne med at skabe præcist det resultat, du ønsker.

Shellac negle til både hænder og fødder

Vi kan lave CND Shellac negle på både hænder og fødder. Du kan enten selv sørge for at forberede dine negle hjemmefra, eller du kan få en behandling med Shellac sammen med enten en mini eller standard manicure eller pedicure, hvis vi også skal tage hånd om dine neglebånd, rette neglenes form og eventuelt peele for døde hudceller. BEMÆRK, at vi IKKE klipper eller filer dine negle korte, så du bedes komme med negle i den længde, du ønsker.

Dine muligheder med CND Shellac negle er utroligt mange, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udtryk til din stil og personlighed. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan derfor selv komme forbi med egne ideer og specielle ønsker, eller du kan få al den inspiration og rådgivning, du har lyst til. Sammen finder vi ud af, hvordan dine negle får det helt perfekte udseende.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at få lavet CND Shellac negle, og vil du derfor høre mere om dine mange muligheder, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi står også klar i klinikken til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få lavet de negle, du ønsker.

Meld dig ind i Klub WixWax, vores klub af abonnenter, hvis du vil spare penge på din behandling. Her giver vi rabatter til alle vores medlemmer på både behandlinger og forskellige produkter.

Priser​

​CND Shellac på hænder eller fødder

350,-​

​Vi larkerer dine negle som de er. Alt forberedelse har du selv gjort hjemmefra.

CND Shellac på hænder eller fødder inkl. mini mani/pedicure

450,-​

Vi fjerner det døde neglebånd og ordner det friske. Vi renser din negleplade og vi filer dine negle i form. Vi klipper IKKE dine negle eller filer dem korte, ønsker du kortere negle, bedes du klippe dem hjemmefra.

CND Shellac på hænder eller fødder inkl. mani/pedicure

550,-​

Du får hånd/fod bad, og vi fjerner døde hudceller ved peeling. Vi fjerner det døde neglebånd og ordner det friske. Vi renser din negleplade og vi filer dine negle i form. Vi klipper IKKE dine negle eller filer dem korte, ønsker du kortere negle, bedes du klippe dem hjemmefra. Vi slutter behandlingen af med en lækker afslappende massage.

Tillægsbehandlinger til din CND Shellac​

Negleforstærkning med gelé

550,-​

Glimmer, stamping, folie, glitter osv.

150,-​

Aftagning af Shellac inkl. mini manicure

295,-​

(Gælder kun hvis behandlingen er lavet hos WixWax)

Aftagning af Shellac i forbindelse med ny behandling

125,-​

(Gælder kun hvis behandlingen er lavet hos WixWax)

Aftagning af Shellac i forbindelse med ny behandling

350,-​

(Gælder kun hvis behandlingen IKKE er lavet hos WixWax)

Mulighederne er mange, når det kommer til neglene. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Har du specielle ønsker og idéer, så tag dem med, og lad os sammen finde ud af, hvordan vi rammer dem bedst muligt.

#wixwax #nørrebro #beauty ​#nails​ #lashlift​ #browlift​

Åbningstider​

Mandag 

Efter aftale​

Tirsdag

08.00 – 17.30​

Onsdag – torsdag

13.00 – 21.00​

Fredag

09.00 – 16.30​

Lørdag

10.00 – 14.00​

Søndag

Lukket

Der kan være små ændringer ved ferie, fridage, kurser og sygdom

Kontakt os

WixWax 

Rantzausgade 37A

2200 København N

Find vej

Telefon: 51 91 40 29

Mail: kontakt@wixwax.dk

CVR​: 33189745