Brow lamination til smykke øjenbryn

Resultater der holder op til 6 uger

Har du problemer med at tæmme dine vilde øjenbryn, eller er du træt af at skulle bruge lang tid hver dag på at tegne dine øjenbryn op? Uanset hvilket look du ønsker i dine bryn, så kan du få et flot og holdbart resultat med en brow lamination her i skønhedsklinikken WixWax. Vi tilbyder nemlig en behandling af øjenbryn, der holder i helt op til 6 uger.

Vi kan hjælpe dig med at få smukke og holdbare øjenbryn i et væld af forskellige udtryk her i klinikken, der ligger midt på Nørrebro. Hvis du bor på Frederiksberg, Østerbro eller et andet sted i København, kan du således nemt komme her forbi, og vi står altid klar til at tage godt imod dig.

Hvad er brow lamination?

Brow lamination, der ofte også kaldes for et brow lift, er en behandling med et stort potentiale, uanset hvordan du ønsker at få lavet dine bryn. Behandlingen giver et naturligt resultat med mere fyldige bryn, men den kan tilpasses præcist til dig, uanset om du ønsker at få tæmmet nogle vilde og ustyrlige øjenbryn, eller om du ønsker at få markeret og gjort dine bryn mere fremtrædende.

Da brow lamination kan give mange forskellige resultater, er det selvfølgelig vigtigt, at vi forstår præcist, hvad det er, du godt kunne tænke dig. Vi sætter derfor altid god tid af til en indledende snak om dine ønsker og forhåbninger, så vi kan tilpasse en behandling til lige netop dig.

Resultaterne med brow lamination er altid utroligt smukke, og du kan forvente, at det holder i op til 6 uger. Det kræver dog lidt vedligeholdelse fra din side, og vi rådgiver dig derfor om, hvordan du kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Kontakt os og bestil en tid

Vores pris på brow lamination inkl. farve er 495 kr., og du kan også kombinere behandlingen med et lashlift for en samlet pris på 995 kr. Kontakt os i dag og bestil en tid til din behandling. Vi ser frem til at se dig her i klinikken.

Du kan melde din ind i vores klub, Klub WixWax, hvis du ønsker en ekstra billig pris på behandlingen og muligheder for at købe andre behandlinger og produkter med et abonnement. Så kan du opnå store rabatter på både produkter og behandlinger.

Priser​

​Brow Lamination inkl. farve

495,-​

Lash Lift inkl. farvning af øvre vipper + Brow Lamination inkl. farve

995,-​

#wixwax #nørrebro #beauty ​#nails​ #lashlift​ #browlift​

Åbningstider​

Mandag 

Efter aftale​

Tirsdag

08.00 – 17.30​

Onsdag – torsdag

13.00 – 21.00​

Fredag

09.00 – 16.30​

Lørdag

10.00 – 14.00​

Søndag

Lukket

Der kan være små ændringer ved ferie, fridage, kurser og sygdom

Kontakt os

WixWax 

Rantzausgade 37A

2200 København N

Find vej

Telefon: 51 91 40 29

Mail: kontakt@wixwax.dk

CVR​: 33189745