Ansigtsbehandling til selvforkælelse

En behandling med fokus på afslapning og velvære

Drømmer du om at forkæle dig selv med en ansigtsbehandling, hvor du og dine behov er i centrum? En behandling, hvor du kan nyde en afslappende oplevelse med fokus på dit velvære, og som samtidig giver smukke resultater for din hud? Så kan du komme forbi her i WixWax. Vi tilbyder nemlig forskellige

ansigtsbehandlinger, som du kan forkæle dig selv eller en du holder af med.

Med vores placering midt på Nørrebro tager vi imod mange kunder, der kommer fra hele hovedstaden, herunder Frederiksberg og Østerbro. Hvis du har lyst til en god oplevelse, hvor der bliver taget hånd om netop dine behov, så er vi klar til at tage godt imod dig.

Læs mere her.:

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger

Hos WixWax kan vi tilbyde flere forskellige ansigtsbehandlinger, afhængigt af dine ønsker og din huds behov. Vi benytter os af moderne teknikker og kun de bedste produkter på markedet.

Her kan du få lov til at prøve en ansigtsbehandling med det spanske hudplejemærke pHformula. Behandlingen indeholder også en hudanalyse, så du kan få tilpasset behandlingen til netop din huds behov. Behandlingen foretages med nogle af markedets innovative, effektive og resultatskabende ingredienser, som reparerer og genskaber cellernes funktion og giver huden et helt nyt liv.

Vi tilbyder desuden en økologisk ansigtsbehandling, hvor du behandles med vores økologiske produktserie, Sacred Nature, der bl.a. virker godt mod uren hud.

Ønsker du en ansigtsbehandling, der med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning kan modvirke uønskede rynker, så kan du også prøve vores japanske lifting. Behandlingen er en form for naturligt ansigtsløft helt uden brug af kirurgi.

Kontakt os og prøv en dybderensende ansigtsbehandling

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige former for ansigtsbehandling, eller vil du bestille en tid til en dybderensende ansigtsbehandling, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker en billigere pris på din behandling, så skal du melde dig ind i vores klub, Klub WixWax. Her får du via dit abonnement mulighed for at købe både behandlinger og produkter og få store rabatter.

#wixwax #nørrebro #beauty ​#nails​ #lashlift​ #browlift​

Åbningstider​

Mandag 

Efter aftale​

Tirsdag

08.00 – 17.30​

Onsdag – torsdag

13.00 – 21.00​

Fredag

09.00 – 16.30​

Lørdag

10.00 – 14.00​

Søndag

Lukket

Der kan være små ændringer ved ferie, fridage, kurser og sygdom

Kontakt os

WixWax 

Rantzausgade 37A

2200 København N

Find vej

Telefon: 51 91 40 29

Mail: kontakt@wixwax.dk

CVR​: 33189745